fbpx
Kunst workshop og kreativt værksted

Kom til tegne, sprog og kunstworkshop i Aabenraa med billedkunstneren Stine Marie Jacobsen

Hvordan ser tyske ord ud, når de bliver skulpturer? Er der ord på tysk, som vi ikke har på dansk og ikke kan oversættes? Hvilket indhold vil du gerne have i din tyskundervisning?

Med German for Artists inviterer Stine Marie Jacobsen skoleelever i Sønderjylland til at se nærmere på, hvordan tysk sproghierarki påvirker den talende. I workshoppen skaber deltagerne deres egne tyske ord og grammatiske regler. Vi ser på hvordan sprog hænger sammen med konceptkunst og tegner, formgiver og maler os frem til et imaginært tysk sprog. Man kommer ud af workshoppen med mindre nervøsitet over for den tyske grammatik.

Alder: 9-16 år

Datoer: 29. juni, 30. juni og 1. juli på Brundlund Slot kl. 9-14

 

Tilmelding til beso@msj.dk

Læs om udstillingen ‘ Medgang & modgang – Udvekslinger mellem dansk og tysk kunst’ her

 

EKSTRA INFO

Du kan vælge 1 dag, 2 dage eller alle 3 dage (kan anbefales). Pris 50 kr. pr. dag.

Husk madpakke, drikkevarer og tøj I må male i.

I Aabenra, vil Bente Sonne vise Billedskolen til interesserede, som gerne vil fortsætte med at lave kunst. Vi overholder selvfølgelig de officielle COVID-19 retningslinjer i workshoppen.

 

OM KUNSTNEREN

Stine Marie Jacobsen er en konceptuel kunstner, der skaber socialt engagerede kunst- og uddannelsesprojekter. Hun bor og arbejder i København og Berlin, er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2009 med en MFA og fra CalArts, California Institute of the Arts, Los Angeles, USA i 2007 med en BFA. I 2015 blev Stine tildelt et innovativt uddannelsesstipendium fra Node Curatorial Studies i Berlin, og i 2016 blev hun tildelt et Peace Fellowship af the Rotary Foundation og vandt Berlin Art Prize.

 

I årenes løb har Stine udviklet en række langsigtede deltagelses- og uddannelsesprojekter, såsom Direct Approach (2012-), hvor folk genfortæller en voldelig filmscene, de har set, og vælger at spille enten offer, gerningsmand. Eller i Law Shifters (2016-), hvor kunstneren sammen med advokater inviterer folk til at gendømme virkelige retssager og skrive deres egne lovforslag. Og i German for Artists (2015-) inviterer hun deltagere til at skrive deres egne grammatiske regler, dele deres erfaringer med sproget og udvikle et tidssvarende tysk undervisningsindhold sammen.

www.stinemariejacobsen.com

Kunst workshop og kreativt værksted

Kunstmuseet Brundlund Slot, Brundlund Slot 1, Aabenraa