fbpx
Venner af Museum Sønderjylland

Venner af Museum Sønderjylland

Venner af Kunstmuseet i Tønder

Venneforeningen er stiftet 6. oktober 2004. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til Kunstmuseet i Tønder samt gennem forskellige arrangementer, bl.a. i samarbejde med kunstmuseet, at udvikle interesse for og viden om kunst og om Kunstmuseet i Tønders virke.

Få tilsendt foreningens folder, der omtaler, hvad foreningen tilbyder dig som medlem.

Medlemskab af Venner af Kunstmuseet i Tønder koster

Studerende: 170 kr. pr. år

Enkeltperson: 220 kr. pr. år

Ægtepar/samlevere: 320 kr. pr. år

Henvendelse om medlemskab rettes til foreningens kasserer Peter Tietge, Margrethevej 8, 6270 Tønder på mail ptie@mail.dk eller telefon 24 83 22 81 (bedst mellem kl. 16 og 18)

Venner af Tønder Kulturhistoriske Museum

Venneforeningen blev stiftet i 1991, og har i dag ca. 850 medlemmer. Foreningens formål er at udbrede kendskabet til Kulturhistorisk Museum i Tønder, samt gennem forskellige arrangementer, blandt andet i samarbejde med museets personale, at udvikle interessen for og viden om museets virke. Desuden giver vi tilskud til indkøb af genstande eller andet, som supplerer museets samlinger, eller mere praktiske ting som bogudgivelser, kaffemaskine eller mikrofonanlæg m.m.

Få tilsendt foreningen folder, der omtaler, hvad foreningen kan tilbyde dig som medlem.

Medlemskab af Tønder Museums Vennekreds koster årligt 180 kr. for par og 130 kr. for enkeltmedlemmer.

Henvendelser vedrørende medlemskab bedes rettet til kassereren Arne F. Jørgensen, tlf. 51 31 44 17.  Mail ilaj5352@gmail.com

Kunstmuseet Brundlund Slot