fbpx
Feels

Rasmus Myrup: Feels

Hvad er vores følelser?

Udstillingen med Rasmus Myrup er en undersøgelse af følelser, og hvad der sker, når de vendes på vrangen og kommer til udtryk i kunst.

I samarbejde med Museum Sønderjylland har Rasmus Myrup genbesøgt de følsomme historier, som museets malerisamling gemmer på. I udstillingen sammenstilles umage malerier, hvor kunstnernes indre følelser er krænget ud i en kropslig gestus. Den udladning forbinder dem på tværs af tid.

De historiske værker er fra slutningen af 1800-tallet til 1930’erne. Fra en opbrudstid, der på nogle måder er meget lig vores, men helt, helt anderledes. På samme vis er dine følelser helt og holdent dine, men også lidt lig andres. De er vores, men helt, helt anderledes.

Det er denne dobbelthed, som Myrup bevæger sig ind i, når museets malerier perspektiveres med markante indlån fra andre samlinger og Rasmus Myrups egne værker, som er lavet til udstillingen. Hans indre følelser, udstillede, og forbundne til andres – på tværs af århundreder.

 

Rasmus Myrup (f. 1991, Danmark) er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi i 2018. Han har blandt andet udstillet på Kunstverein Göttingen og Overgaden i København. Hans værker er erhvervet af Statens Museum for Kunst, Malmö Konstmuseum og Brandts.

Feels

-

Kunstmuseet i Tønder

Wegners plads 1 6270 Tønder

Voksne

105 DKK

Børn og unge under 18 år

Gratis

Studerende

20% rabat

Grupper på min. 10 personer

20% rabat

Udstillingerne er generøst støttet af:

Det Obelske Familiefond

15. Juni Fonden

Beckett-Fonden

Statens Kunstfond

Ny Carlsbergfondet

William Demant Fonden

Knud Højgaards Fond

Hoffmann og Husmans Fond

Dinesen

Venner af Kunstmuseet i Tønder

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.

    Denne formular bruger cookies. Du er nødt til at acceptere marketing cookies for at bruge den.