fbpx
Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling

Museum Sønderjylland modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Museum Sønderjyllandbruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Betaling for undervisningsforløb

Alle bestilte ydelser betales på dagen for afholdelsen eller ved, at museet sender en faktura efterfølgende. Skal der sendes en faktura, skal der oplyses CVR- og evt. EAN-nummer eller en adresse, hvortil regningen skal sendes.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Museum Sønderjylland vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Refusion for undervisningsforløb

Hvis Museum Sønderjylland aflyser et undervisningsforløb uanset grunden betales det fulde beløb excl. et evt. administrationsgebyr tilbage til kunden, jf. købeloven.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop Museumsbutik.dk.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på sekretariat@msj.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Køb af medlemskab af MuseumsKlubben er ikke omfattet af fortrydelsesretten.
Varens stand, når du sender den retur.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Fortrydelsesret for undervisningsforløb

Hvis køberen aflyser en bestilt eller købt undervisningsforløb gælder følgende:
– Afbestilling op til 3 dage (72 timer) før ydelsens gennemførelse er gebyrfrit for køberen. Et evt. administrationsgebyr tilbagebetales ikke.
– Ved afbestilling mellem 24 og 72 timer før ydelsens gennemførelse betales 50% af ydelsens fulde beløb dog max.1000 kr. af køber. Et evt. administrationsgebyr tilbagebetales ikke.
– Ved afbestilling senere end 24 timer før ydelsens gennemførelse betaler køber det fulde beløb for den bestilte eller allerede købte ydelse.

Fortrydelsesret for købte billetter online

I henhold til “Lov om forbrugeraftaler § 18 stk. 2 nr. 12” er billetter købt på online ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Såfremt et arrangement aflyses refunderes billetten naturligvis, og beløbet bliver automatisk tilbageført på den trukne betalingskonto. Museum Sønderjylland tager direkte kontakt, hvis der er aflysning.

Billetter købt online kan ikke refunderes eller ombyttes ude på museerne. Museum Sønderjylland tager direkte kontakt til køber, hvis der er aflysning.

Gebyrer refunderes ikke.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at skrive til: billet@msj.dk – denne mail besvares kun i hverdage.

Læs handelsbetingelserne for købt af billet via billetsitet her.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: sekretariat@msj.dk

Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os på msj.dk har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Betalingsoplysninger

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos msj.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, så du altid er informeret om hvilke oplysninger, der indsamles, og hvorfor.

Medarbejdere iMuseum Sønderjylland der er relevante i forbindelse med ordrebehandlingen har adgang til dine oplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi overfører ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger opgivet til msj.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos msj.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Museum Sønderjylland via e-mail sekretariat@msj.dk

Vi har et tredje-parts webbureau til at hjælpe os med vores tekniske opsætning og som led i deres arbejde har de også adgang til ovenstående data. Vi har indgået databehandler-aftale med leverandøren, som sikrer tekniske og organisatioriske foranstaltninger i forbindelse med deres arbejde. Ligeledes er webbureauet ansvarlige for vores tekniske server setup, som er placeret i Letland med passende sikkerhedsmæssige og krypterede foranstaltninger.

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.

    Denne formular bruger cookies. Du er nødt til at acceptere marketing cookies for at bruge den.