Cookiepolitik

Cookiepolitik

Websitet www.msj.dk anvender cookies – tekstfiler, som gemmes på din computer, mobiltelefon eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies indeholder ikke skadelig koder som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer blive mindre relevante for dig, og de vil optræde hyppigere. Du risikerer også, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold du ikke kan få adgang til.


Se evt. denne liste med: 
Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.Første gang du besøger Musuem Sønderjyllands hjemmeside, modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores site.

En cookie er en tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera o.lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies effektiviserer din internetbrug, fordi dine handlinger bliver husket, og du skal derfor ikke begynde forfra, hver gang du bruger internettet. Websitet bruger med andre ord cookies til at huske informationer om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du besøger det.

Når du besøger vores website, indsamler vores cookies oplysninger om dig. Disse oplysninger bruges herefter til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der bliver vist på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

 

Kategorier af cookies

Nødvendig – Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præferencer – Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistik – Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing – Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Uklassificeret – Uklassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

 

Cookies på Museum Sønderjylland

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Dit samtykke gælder for følgende domæner: msj.dk

Din aktuelle tilstand: Tillad alle cookies (Nødvendig, Præferencer, Statistik).

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 25-05-2018 af Cookiebot:

Navn: CookieConsent

Udbyder: msj.dk

Kategori: Nødvendig

Udløb: 1 år

Type: HTTP cookie

Formål: Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.

 

Navn: PHPSESSID

Udbyder: msj.dk

Kategori: Nødvendig

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

 

Navn: wc_fragments_#

Udbyder: msj.dk

Kategori: Nødvendig

Udløb: Session

Type: HTML Local Storage

Formål: Uklassificeret

 

Navn: @@History/@@scroll|#

Udbyder: msj.dk

Kategori: Statistik

Udløb: Session

Type: HTTP Local Storage

Formål: Uklassificeret

 

Navn: _ga

Udbyder: msj.dk

Kategori: Statistik

Udløb: 2 år

Type: HTTP cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Navn: _gat

Udbyder: msj.dk

Kategori: Statistik

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren

 

Navn: _gid

Udbyder: msj.dk

Kategori: Statistik

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

 

Navn: Collect

Udbyder: google-analytics.com

Kategori: Marketing

Udløb: Session

Type: Pixel Tracker

Formål: Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og adfærd. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler.

 

Navn: NID

Udbyder: google.com

Kategori: Marketing

Udløb: 6 mdr.

Type: HTTP cookie

Formål: Registrerer et unikt ID, der identificerer brugerens enhed ved tilbagevendende besøg. ID’et anvendes til at målrette annoncer.

 

Navn: hide_cookie_popup_notice

Udbyder: msj.dk

Kategori: Uklassificeret

Udløb: Session

Type: HTTP cookie

Formål: Uklassificeret

 

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold.

 

Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvornår?

Vi beder om visse personoplysninger for at tilpasse vores indhold og annoncer. Hvis du fx booker en fremvisning, foretager køb, kontakter os, ønsker at modtage henvendelser, opretter en konto eller deltager i vores begivenheder og konkurrencer.  Disse personoplysninger omfatter:

– Fulde navn

– Adresse

– E-mail

– Telefonnummer

– Fødselsdato

– Firmanavn

– IP-adresse

– Indsendte fotos

– Betalingskort informationer

 

Formål med anvendelse af cookies

– Lave og administrere din konto

– Lave klubkort

– Sende dig information og marketing

– Behandle din ordre

– Lave undersøgelser og analyser

– Svare på kundehenvendelser og support

– Analysere data inkl. automatiserede systemer og maskiner til at forbedre vores services og din oplevelse.

 

Hvem har adgang til data

Ansatte hos Museum Sønderjylland , som sikrer tekniske og organisatoriske foranstaltninger i forbindelse med deres arbejde. Efter endt ansættelsesforhold vil med arbejdere blive fjernet fra denne adgang

 

Tredjeparter med adgang til cookies

– Morning Train

– AWS Amazon

Morning Train ApS er et 3. parts webbureau, som er tilknyttet Museum Sønderjylland. Morning Train har kun adgang igennem en krypteret portal kaldet Lastpass.

Lastpass er en stærkt krypteret med algoritmer der sørger for fuldstændig sikkerhed i skyen. Data er krypteret på enheds niveau og er holdt hemmeligt for LastPass selv. Det er altså kun Morning Train medarbejdere der har adgang til disse data. Med en to-trinsbekræftelse er denne service gjort endnu mere sikker. Når ansættelsesforhold ophører hos Morning Train, bliver den tidligere ansat fjernet fra alle adgange i Lastpass.

Data fra Google Analytics har Morning Train også adgang til – disse bliver udelukkende benyttet til statistik og rapportering.

Sitet er hostet hos time4.vps, som er placeret i Letland.

AWS Amazon er en cloud baseret webservice som bruges af os som genstandregistrering til at opbevare tilsendte fotos m.m. AWS Amazon bruger et ”identity” og ”access” management system, som gør det muligt for os at bestemme hvem der har adgang til de informationer vi lagrer på AWS.

 

Hvor længe bliver data gemt

Serverlogs og data vil blive gemt i 3 måneder hvorefter de slettes. Serverlogs inkluderer IP adresse, sti og fejl der opstår. Disse informationer bruges udelukkende til fejlfinding og trafikanalyse.

På www.mjs.dk anvendes _ga cookies via Google Analytics som tildeler den besøgende et unikt ID. Det bruges til at følge hvordan hjemmesiden bruges. Disse data gemmes i 50 måneder og bruges til interne statistikker og afrapportering

 

Hvad gør vi for at holde data sikkert

Med et SSL certifikat hos vores hosting-udbyder sikrer vi gennem SSL-kryptering at alle data der videreformidles mellem de enkelte web-browsere og servere holdes sikker, privat og integral. Gennem SSL sikrer vi derfor at al data forbliver private.

Data gemt i AWS Amazon er ligeledes sikret med et SSL certifikat.

 

Procedure ved systemfejl eller hacking

I tilfælde af brud på persondatasikkerheden anmelder Vi hurtigst muligt og inden 72 timer bruddet til Datatilsynet. Virksomhedens Ledelse er ansvarlig for, at dette sker. I anmeldelsen beskrives bruddet, hvilke grupper af personer det vedrører, og hvilke konsekvenser bruddet kan få for disse personer, samt hvordan vi har afhjulpet eller vil afhjælpe bruddet. I tilfælde hvor bruddet indebærer en høj risiko for de personer, om hvem vi behandler personoplysninger, vil vi underrette disse.

 

Rettigheder vedrørende personoplysninger

Du har til enhver tid ret til (1) at tilgå dine personoplysninger, (2) berigtige dine personoplysninger, hvis de er ufuldstændige eller ukorrekte, eller (3) slette dine personoplysninger. Du har også ret til at anmode om, at behandlingen af personlige oplysninger indstilles, jf. gældende lovgivning. Hvis vi har indhentet dit samtykke til behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder til at fravælge, at de bruges til direkte markedsføring.