fbpx
Circularis

Rune Bosse: Circularis

Rune Bosse arbejder helt konkret med naturen i sine værker – Han bevæger sig ud i den, sanser den og undersøger den minutiøst. Disse undersøgelser kredser om naturens cirkulære processer, hvilket i udstillingen præsenteres i to installationer: Efter ild og Urpflanze.

Efter ild: I installationen har Rune Bosse flyttet naturen ind på museet. Rune Bosse har med ild formet et landskab af afbrændte træer og forkullede søjler. Men hvad sker der efter ilden? Det vil besøgende kunne opleve i udstillingsperioden.

Urpflanze: I installationen af tolv urplanter fra årets tolv måneder peger Rune Bosse på, hvordan det billede, vi har af naturen, er en idé, som mennesket har konstrueret. Men samtidig viser han også, hvordan vi er forbundet med naturen.

Rune Bosse (f. 1987, Danmark). Han er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi suppleret med studier på den dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons eksperimentelle kunstskole, Institut für Raumexperimente, i Berlin. Derudover har han taget en uddannelse som skov- og naturtekniker. Bosse har blandt andet udstillet på HEART i Herning og GL Strand i København.

Circularis

-

Kunstmuseet i Tønder

Wegners plads 1 6270 Tønder

Voksne

105 DKK

Børn og unge under 18 år

Gratis

Studerende

20% rabat

Grupper på min. 10 personer

20% rabat

Udstillingerne er generøst støttet af:

Det Obelske Familiefond

15. Juni Fonden

Beckett-Fonden

Statens Kunstfond

Ny Carlsbergfondet

William Demant Fonden

Knud Højgaards Fond

Hoffmann og Husmans Fond

Dinesen

Venner af Kunstmuseet i Tønder

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.

    Denne formular bruger cookies. Du er nødt til at acceptere marketing cookies for at bruge den.