fbpx
Gib dein Bestes!

Birke Gorm: Gib dein Bestes!

Rammen for udstillingen Gib dein Bestes! er et arbejdsdøgn. I museets seks atelierer bevæger man sig mellem hjemmet og arbejdspladsen hen over døgnets lyse og mørke timer. Vi begynder ved daggry, hvor lyset langsomt dæmrer. Med fokus på arbejdet i og uden for hjemmet er Birke Gorm optaget af at trække tråde mellem nutiden og det historiske. Under forberedelserne til udstillingen har Gorm haft adgang til Museum Sønderjyllands samling, og hendes nyproducerede værker tager afsæt i museets kniplinger.

Udstillingens titel lyder som et slagord fra en karrierevejleder. På dansk siger vi ’Gør dit bedste!’ Men Birke Gorm har valgt at bruge udtrykket på tysk, fordi det indeholder betydningen ’at give’. På tysk afslører titlen, at der er tale om et bytteforhold: Nogen giver noget til nogen.

 

Birke Gorm (f. 1986 Hamborg, opvokset i Danmark). Hun arbejder i Wien og er uddannet fra Hochschule für bildende Künste Hamburg (2015-16) og Akademie der bildenden Künste Wien (2012-18). Birke Gorm har blandt andet udstillet på MAK (Museum für angewandte Kunst) i Wien.

Gib dein Bestes!

-

Kunstmuseet i Tønder

Wegners plads 1 6270 Tønder

Voksne

105 DKK

Børn og unge under 18 år

Gratis

Studerende

20% rabat

Grupper på min. 10 personer

20% rabat

Bliv klogere på udstillingen Gib dein Bestes!, i videoen her, når kunstneren Birke Gorm taler med Tønder Museums forhenværende museumsinspektør Elsemarie Dam-Jensen.

Udstillingerne er generøst støttet af

Det Obelske Familiefond

15. Juni Fonden

Beckett-Fonden

Statens Kunstfond

Ny Carlsbergfondet

William Demant Fonden

Knud Højgaards Fond

Hoffmann og Husmans Fond

Dinesen

Venner af Kunstmuseet i Tønder

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.

    Denne formular bruger cookies. Du er nødt til at acceptere marketing cookies for at bruge den.