fbpx
JAZZKONCERT: Svaneborg Kardyb

Jazzkoncert med Svaneborg Kardyb

Den danske jazzduo Svaneborg Kardyb er et af dansk jazz nyeste skud på stammen. Efter udgivelsen af duoens debutalbum, Knob, i foråret 2019 fulgte et hæsblæsende år med massiv opmærksomhed og anmelderroste koncerter i både ind- og udland.

Duoen gjorde sig bemærket ved Danish Music Awards Jazz 2019 ved både at modtage prisen for Årets Nye Talent og Årets Danske Jazzkomponist, for deres ‘meditative grooves, deres naturlige tilgang til melodi og den udsøgte interaktion imellem dem.’

I efteråret 2020 udgav duoen opfølgeren, Haven, som en hyldest til naturen. De har forsøgt at indfange stemninger fra naturen ved blandt andet at bruge deres bedsteforældres sønderjyske og nordjyske stemmer, ligesom de har brugt lyden af et drømmende vindspil i en kolonihave.

Desuden skal det nævnes at Jonas Kardyb selv er opvokset i Bredebro og har fået sin musikalske opvækst via Hagges og Tønder Festival.

Musikken er skabt i de tidligste morgener, over den sorteste kaffe og er minimalistisk med et luftigt, sfærisk udtryk, hvor elektronisk og akustisk lyd forenes, og hvor fængende melodier møder nordiske stemninger i et drømmende og groovy univers.

Line up:

Nikolaj Svaneborg: Würlitzer, synthesizer & klaver

Jonas Kardyb: Trommer & percussion

 

Tilmelding

Hvis du ønsker at sikre dig en billet på forhånd, kan du booke den via

Tlf.: 65 37 08 08 eller mail: toender@msj.dk

Husk at oplyse navn og antal personer.

Tilmelding er ikke et krav. Billetter sælges også i døren.

 

Entré:

Gratis

 

JAZZKONCERT: Svaneborg Kardyb

Kunstmuseet i Tønder, Pumpehuset, Wegners Plads 1, 6270 Tønder