fbpx
Broderiworkshop – Dronningens Julekalender

I forbindelse med udstillingen Farveflor – Broderi i 90 år afholdes der i løbet af efteråret 2018 flere broderiworkshops og andre arrangementer i Drøhses Hus.

Onsdag d. 28. 11. kl. 16 – 20 er der atter workshop. Emnet er Syning af motiv fra Dronningens julekalender 2018, og underviser er Anita Jørgensen, Kruså, som er formand for Haandarbejdets Fremme.

I forbindelse med Haandarbejdets Fremmes 90 års jubilæum i 2018 har H.M. Dronning Margrethe II tegnet motiverne til en julekalender med 24 små lommer, der hver især lukkes med en lille sløjfe. Ved workshoppen bliver der lejlighed til at brodere motiver med korssting og hulsøm som på Dronningens julekalender.

Underviseren kommer med et forberedt materiale til deltagerne. Man skal ikke have særlige forkundskaber for at deltage.

I forbindelse med workshoppen er der mulighed for at se udstillingen Farveflor, som er skabt i et samarbejde mellem Greve Museum og Museum Sønderjylland Kulturhistorie Tønder.

Pris for deltagelse i kurset incl. 2 sandwiches, postevand og kaffe er for medlemmer af Tønder Museums Vennekreds kr. 400,-. For andre er prisen kr. 450,-

Kurset gennemføres ved min. 8   deltagere, og max.  12 deltagere kan være med.

Materialepris er kr. 80,-.

Tilmelding med oplysning om tlf. og mailadresse senest 27. 11. til Museum Sønderjylland Drøhses Hus, tlf. 65 370 809, mail: drohses@msj.dk

Broderiworkshop – Dronningens Julekalender

Drøhses Hus
Storegade 14
6270 Tønder

Få masser af medlemsfordele:

Køb medlemskort