fbpx
Atlas

Museum Sønderjylland har – foruden kunstsamlingen – en overvældende samling af arkæologiske og kulturhistoriske genstande, og i organisationen har vi en ambition om at arbejde på tværs at de faglige grænser.

Med udstillingen Atlas vil Birke Gorm (f. 1986) få mulighed for at arbejde med museets historiske tekstiler; Rasmus Myrup (f. 1991) vil inddrage folkekunst og forhistoriske genstande i en kurateret totalinstallation med indlån fra kulturhistoriske museer i Baltikum; mens Rune Bosse (f. 1987) vil arbejde med grænsen mellem museet og Tøndermarsken, hvor både museets vandtårn og pumpehus vil blive inddraget i udstillingen.

 

De tre kunstnere Birke Gorm, Rasmus Myrup og Rune Bosse arbejder på forskellig vis med tiden som materiale, og udgangspunktet for udstillingen Atlas er kunstneriske praksisser, som krydser grænsen mellem rum og tid.

Udstillingen vil blive udviklet i samarbejde med kurator Jeppe Ugelvig

Atlas

-

Kunstmuseet i Tønder

Wegners plads 1 6270 Tønder

Voksne

105 DKK

Børn og unge under 18 år

Gratis

Studerende

20% rabat

Grupper på min. 10 personer

20% rabat

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.