fbpx
Rejsen til Congo

Rejsen til Congo

Målgruppe: Dagtilbud, indskolling, specialklasser

Sted: Aabenraa kulturhistorie, H.P. Hanssensgade 3 6200 Aabenraa

Fagområde: leg, sproglig udvikling og kommunikation, historie, lokal kendskab og dansk.

For 150 år siden sejlede mange mænd ud i verden for at deltage i spændende opdagelsesrejser. Nogle tog til Afrika, andre til Kina eller Sydamerika, og kom hjem med spændende og mystiske ting eller eksotiske dyr. Alle kunne berette om såvel venlige som uvenlige indfødte i de fremmede lande. og andre havde mødt drabelige pirater.

I undervisningsforløbet skal I med på rejsen. Vi følger i Jes Bugslag fodspor til Congo. Han var fra Aabenraa og indsamlede på forskellige rejser mange genstande fra de indbyggere han mødte. Dem tog han med hjem og solgte dem til museet. Vi begynder i museets malerisamling, finder det skib vi skal med og pakker vi skibskisten, påmønstrer og tager afsted ud i den store verden.

Forløbene er bygget op om genstandene i udstillingen og der vil være 3-5 aktiviteter i forløbet i form af lege, udklædning, opgaver og iagttagelser.

Varighed

1,5 time

Hvornår

Hele året, tirsdag - torsdag kl. 10 - 14.
Bestilles 8 dage i forvejen.

Pris

1100 kr.

Deltagere

Max. 15 børn pr. gruppe.

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.

    Denne formular bruger cookies. Du er nødt til at acceptere marketing cookies for at bruge den.