fbpx

Kom til eventyrligt julemarked

Den 1.-3. december 2023 rammer julen Sønderborg Slot.

På pladsen foran slottet og i slotsgården, vil der være gran, røde julekugler og et stort juletræ midt i slotsgården med dannebrogsguirlander.

Der vil være julehytter med rensdyr, og julemanden har sat tid af til at kigge forbi.

Mere end 80 udstillere i telt på forpladsen, inden i slotsgården, Riddersalen, Forgemak og Gobelinsalen stiller op med smukke boder med juleting og lækkerier til at bringe julen med hjem.

Bliver I sultne undervejs, kan madboderne friste med alt fra ringridderpølser til gløgg og æbleskiver. I museets café serverer vi kaffe med hjemmebagte sønderjyske kager direkte fra Hannes køkken på Højer Mølle.

For de yngste julemarkedsgæster byder museet indenfor med en julestue. Her kan I opleve en eventyrlig historisk jul med julepynt og juletraditioner fra gamle dage. Julepynt i silkepapir, julehjerter a la H.C Andersen, musetrapper og en fin kalender lavet af kartofler, som børn lavede i gamle dage, er på programmet sammen med en lille udstilling om jul i gamle dage, fortællinger om gamle julelege og meget mere.

Slottets udstillinger er lukket i weekenden, dog tilbyder vi et begrænset antal pladser til guidede ture i udvalgte udstillinger løbende både lørdag og søndag.

I kapellet vil der være mulighed for at nyde en stille stund med stemningsfyldt musik – lad roen falde over dig i vores stillezone uden mobiler, juletravlhed og snak.

 

Praktisk info:

Parkeringspladsen foran er slottet er ikke tilgængelig fra den 27. november - 3. december - Søg efter andre parkeringsmuligheder HER

Udstillingerne på slottet er lukket den 1.-3. december, men du kan deltage i omvisninger den 2. og 3. december i 100 år med Danmark (MAX 25 personer pr. omvisning)

Food Trucks er åbne hele weekenden inkl. fredag den 1. december fra kl. 14.

Børneaktiviteter foregår den 2. og 3. december

Caféen er åben den 2. december kl. 10-17 og den 3. december kl. 10-16

Vi gør opmærksom på at til julemarkedet den 1.-3. december, vil vi tage billeder af aktiviteter og stemning til brug i kommunikation og markedsføring af arrangementet og fremtidige arrangementer på Museum Sønderjyllands Sociale medier, hjemmeside, nyhedsbreve og trykte medier.

 

 

Entré Pris v. køb i indgangen

Voksne: 100 kr.
Børn (4 år – 12 år): 30 kr.

Køber du din billet online kan du spare penge - Billetter kan også købes direkte lige HER

Der er ikke rabat på entréen til julemarkedet med Årskort til Museum Sønderjylland eller medlemskabskort til Venneforeningen.

Det er muligt at hæve kontanter og betale med dankort ved indgangen.
Bemærk at ikke alle udstillere tager dankort på standene, derfor er det en god idé at have kontanter med hjemmefra.

 

Julemarkedet arrangeres sammen med CHP Event

Adresse

Adresse:
Sønderborg Slot
Sønderbro 1
6400 Sønderborg

Åbningstider

Den 1. december kl. 14.00 - 19.00

Den 2. december kl. 10.00 - 17.00

Den 3. december kl. 10.00 - 16.00

Entré

Voksen: 100 kr.

Barn (4-12 år): 30 kr.

Køb din billet her

 

OBS. Julemarkedet er ikke kørestolsvenligt.

Arrangementet udløser ikke rabatter på entréen til Årskort og venneforening til Museum Sønderjylland

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.

    Denne formular bruger cookies. Du er nødt til at acceptere marketing cookies for at bruge den.