fbpx
Billedskolen

Billedskolen

Billedskolen på Brundlund Slot

Museum Sønderjyllands billedskole er et tilbud til børn og unge fra 1.-10. klasse/1.g. Her har du mulighed for at arbejde med tegning, grafik, maleri, skulptur, design og arkitektur, og samtidigt blive klogere på kunst og andre visuelle udtryk.

Som elev på billedskolen får du mulighed for at eksperimentere med forskellige materiale. Du opdager at koncentration og øvelse giver gode og sjove resultater.

Undervisningen foregår med respekt for alder og øvrige forudsætninger.

På Billedskolen kan du blandt andet:

- fordybe dig kreativt
- blive dygtigere til billedkunst
- få nye venner

Tilmeld dig her

10 x Info om billedskole i fritiden

1. Hvis du har spørgsmål, du ikke får svar på her på hjemmesiden og det afholder dig fra at tilmelde dit barn kontakt Bente Sonne, beso@msj.dk 65 37 07 72/30 80 27 37

2. Sæsonen er fra slut september - sommerferien, i alt 20 gange

Billedskolestart 2024-2025: Uge 39

Opstartsdatoer:

Tirsdag den 24/9

Onsdag den 25/9

Torsdag den 26/9

Retten til ændringer forbeholdes

3. Der tilbydes 4 hold:

  • Tirsdag 15.30-18.00 1.-10. klasse/ 1. g
  • Onsdag 15.00-17.30 1.-10. klasse/1. g
  • Onsdag 18.00-20.30 6.-10. klasse/1. g
  • Torsdag 15.00-17.30 1.-10. klasse/1. g

4. Prisen er 1550 kr. for 20 undervisningsgange.  2 ½ time pr gang. I alt undervises i 50 klokketimer. Det er 31 kr. i timen.

5. Aabenraa Kommune tilbyder økonomisk støtte/fritidspas via folkeskolen/klasselæreren - spørg på skolen om dine muligheder. Man kan også søge støtte via Dansk Flygtningehjælp. Se links til info på betalingssiden.

6. Alle nye elever har én prøvegang. Hvis man derefter ikke ønsker at fortsætte, betales pengene tilbage, dog fratrukket et tilmeldings- og prøvegebyr på 150 kr. Hvis man fortsætter efter én prøvegang, betales kontingentet ikke tilbage. Framelder man sig før start betales der fuld kontingent tilbage fratrukket et administrationsgebyr på 150 kr.

7. Den første og sidste halve time af undervisningen er mulig ”FLEKSTID”. Det er selvfølgelig bedst at komme til tiden og gå til tiden. Men for at mindske stress i hverdagen tilbyder vi elever og forældre fleksibel ankomst og afhentning indenfor den første og sidste halve time, hvis det er nødvendigt.

8. Det kan være en god idé, at have en ven eller veninde med, selv om man også kan få nye venner på billedskolen. På Billedskolen prøver vi desuden at understøtte fælles leg i pauserne i den herlige skulpturpark.

9. Når holdene er fastlagt, modtager de tilmeldte en mail med praktiske informationer, bl.a. hold og starttidspunkt mv.

10. Billedskolens daglige leder og underviser er altid en professionel og veluddannet billedkunstner. Nu er det Bente Sonne, der varetager undervisningen. Der er desuden 6 frivillige tilknyttet Billedskolen, der alle har erfaring fra skoler og børnehaver. De er et ekstra positivt indspark i afviklingen af undervisning og praktiske opgaver i Billedskolen.

Yderligere information og spørgsmål

Bente Sonne

Museumsformidler

65 37 07 72 beso@msj.dk

Få nyheder før alle andre

Modtag mails om nye udstillinger, foredrag og spændende aktiviteter. Museum Sønderjylland byder på en verden af oplevelser inden for kunst, historie, naturvidenskab og arkæologi.

    Denne formular bruger cookies. Du er nødt til at acceptere marketing cookies for at bruge den.