fbpx

Aktiviteter for hele familie
i Museum Sønderjylland 2022

Aktiviteter for hele familien i Museum Sønderjylland

Efterårsferien i uge 42 er spækket med en masse sjove og lærerige oplevelser på Museum Sønderjyllands besøgssteder.

 

I kan tage til Hertug festival på Sønderborg Slot den 18. oktober, hvor I vil kunne lave kroner, lære at fægte som de gjorde det i renæssancen og lære viftens hemmelige sprog.

 

På Arkæologi Haderslev går vi helt tilbage til middelalderen. Her kan I lave jeres egen kniv eller rosenkransperlekæde. I kan også gennemføre museets pilgrimsvandring og støbe jeres eget pilgrimsmærke.

 

Vi lader det hele gå i fisk i Gram Lergrav. Gennem tre dage i efterårsferien har vi fiskeworkshop, hvor I kan opleve mange forskellige typer af fisk – både uddøde og nulevende – med fingrene, næsen og øjnene – hvis I er friske.

På Cathrinesminde Teglværk kan I afprøve de helt nye audioguides med spændende fortællinger fra hverdagen som den var for 100 år siden. I kan også hygge jer med gamle børnelege eller besøge skolefrøkenen i skolestuen, hvor I blandt andet kan prøve at skrive med blæk.

 

Er I til spænding og tør I se jeres frygt i øjnene, skal I besøge Kunstmuseet i Tønder. Her kan I med VR-briller bl.a. prøve en tur i de vilde rutsjebaner eller gå planken ud på toppen af en skyskraber.

 

I kan også opleve den netop åbnet udstilling Guldhornene fra Gallehus på Kulturhistorie Tønder

Gå ikke glip af vores mange særudstillinger som Makabre Mesterværker på Sønderborg Slot, ANGST på Kunstmuseet i Tønder eller Et halvt liv - Maleren Jes Jacobsen på Kunstmuseet Brundlund Slot

Se alle vores særudstillinger her.