fbpx
Kunst i børnehøjde

Kunst i børnehøjde

GERMAN FOR ARTISTS

Kom til kunst workshop i Aabenraa eller Tønder med den sønderjyske kunstner Stine Marie Jacobsen til en sjov blanding af tysk og kunstundervisning!

 

Sted: Kunstmuseet Brundlund, Brundlund Slot 1, 6200 Aabenraa

Tid: kl 9-14

Dato: mandag, d. 29. juni; tirsdag, d. 30. juni og onsdag, d. 1. juli

 

Sted: Kunstmuseet i Tønder, Wegners Plads 1, 6270 Tønder, Denmark

Tid: kl 9-14

Dato: torsdag d. 2. juli og fredag 3. juli

 

Tilmeld jer hos Bente Sonne: via beso@msj.dk senest den 26. juni 2020

 

Hvordan ser tyske ord ud når de bliver skulpturer? Er der ligheder mellem det danske og tyske sprog? Er der ord til følelser på tysk, som vi ikke har på dansk og ikke kan oversættes? Hvilket indhold vil du selv gerne have i din tyskundervisning?

 

Det tyske sprog bliver ofte sammenlignet med matematik, logik og kold kapital.

 

Med German for Artists inviterer Stine Marie Jacobsen skoleelever i Sønderjylland til at se nærmere på, hvordan tysk sproghierarki påvirker og former den talendes kommunikation.

 

I denne workshop, vil du lære at skabe dine helt egne tyske ord og lave rod i "Ordnung muss sein”, fordi her skaber du nemlig dine helt egne grammatiske regler . Samtidigt lærer du lidt om hvordan sprog hænger sammen med konceptkunst.  Vi kommer til at tegne, formgive og male os frem til en ny kunstnerisk udgave af det tyske sprog og vi lover at du kommer ud af workshoppen med mindre nervøsitet over for den tyske grammatik.

 

Workshoppen er for børn på 9 - 16 årige og fungerer som et godt supplement for de skoleelever, der allerede har tysk i Folkeskolen.

 

EKSTRA INFO:

Du kan vælge 1 dag, 2 dage eller alle 3 dage (kan anbefales). Pris 50 kr. pr. dag

Betales på dagen via MobilePay.

 

Husk madpakke, drikkevarer og tøj I må male i.

 

I Aabenraa, vil Bente Sonne vise Billedskolen til interesserede, som gerne vil fortsætte med at lave kunst.

 

Vi overholder selvfølgelig de officielle COVID-19 retningslinjer i workshoppen.

 

Workshoppen arrangeres i forbindelse med fællesudstillingen Medgang & Modgang - Udvekslinger mellem dansk og tysk kunst, som markerer Genforeningsjubilæet og fejrer venskabsåret mellem Danmark og Tyskland. Udstillingen åbner 30. juni. 

 

Om kunstneren

Stine Marie Jacobsen er en konceptuel kunstner, der skaber socialt engagerede kunst- og uddannelsesprojekter. Hun bor og arbejder i København og Berlin, er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2009 med en MFA og fra CalArts, California Institute of the Arts, Los Angeles, USA i 2007 med en BFA. I 2015 blev Stine tildelt et innovativt uddannelsesstipendium fra Node Curatorial Studies i Berlin, og i 2016 blev hun tildelt et Peace Fellowship af the Rotary Foundation og vandt Berlin Art Prize.

 

I årenes løb har Stine udviklet en række langsigtede deltagelses- og uddannelsesprojekter, såsom Direct Approach (2012-), hvor folk genfortæller en voldelig filmscene, de har set, og vælger at spille enten offer, gerningsmand. Eller i Law Shifters (2016-), hvor kunstneren sammen med advokater inviterer folk til at gendømme virkelige retssager og skrive deres egne lovforslag. Og i German for Artists (2015-) inviterer hun deltagere til at skrive deres egne grammatiske regler, dele deres erfaringer med sproget og udvikle et tidssvarende tysk undervisningsindhold sammen.

 

www.stinemariejacobsen.com