fbpx
Museum Sønderjylland søger en weekend- og ferieafløser for museumsvært til Kulturhistorie Aabenraa

Museum Sønderjylland søger en weekend- og ferieafløser for museumsvært til Kulturhistorie Aabenraa

Museum Sønderjylland søger en weekend- og ferieafløser for museumsvært til Kulturhistorie Aabenraa

Ved Museum Sønderjylland er en tidsbegrænsede stilling som weekend- og ferieafløser for museumsvært ledig til besættelse i perioden 1. maj 2019 – 31. oktober 2019, samt efterfølgende sæsoner med tjeneste fortrinsvis ved Kulturhistorie i Aabenraa. Arbejdstiden er gennemsnitlig 5 timer pr. uge fordelt på hver anden weekend. Dertil kommer afløsning i forbindelse med ferie og sygdom.

Museumsværten er vores ansigt udadtil, og skal sikre, at de besøgende får en rigtig god oplevelse. Den primære opgave er, at sikre en god betjening af museets gæster. Som weekend og ferieafløser for museumsvært skal du varetage museumsværtsfunktion de weekender det faste personale har fri, når de har ferie eller ved sygdom.

Stillingsindhold

  • Betjene og vejlede museets besøgende
  • Forestå billetsalg og reception
  • Lettere rengøring
  • Andet forefaldende museumsarbejde

Den ideelle kandidat til jobbet

  • Er serviceorienteret, udadvendt og glad for kundekontakt
  • Kan bevare overblik og samtidig give den besøgende en god oplevelse selv i en presset situation
  • Er god til at samarbejde
  • Er selvstændig og god til selv at få øje på opgaven
  • Tør tage ansvar
  • Er indstillet på, at arbejdstiden fortrinsvis ligger uden for normal arbejdstid

Vi kan tilbyde
En arbejdsplads med engagerede kollegaer, hvor du vil blive en del af et team, der er gode til at støtte op om hinanden. Dagligdagen vil være præget af varierede opgaver. Du vil blive en del af en stor organisation, men dit primære arbejdssted vil være i en mindre afdeling.

Arbejdstiden vil fortrinsvis være hver anden weekend. I perioden juni – august kl. 11 – 16 og i perioden september- maj kl. 13 – 16. Dertil kommer ekstra arbejde i juli måned samt i forbindelse med efterårsferie eller andre arrangementer efter aftale.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til enhedsleder Rikke Tingleff på tlf. 65 370 805 tirsdag – fredag kl. 13 – 16 eller på mail: riti@msj.dk.

Send din ansøgning med cv elektronisk til personalekonsulent Susanne Sjøholm, susj@msj.dk senest tirsdag den 10. april 2019 kl. 9.00 Ansøgning og relevante bilag skal vedhæftes i doc eller pdf format som en samlet fil.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 17.

Museum Sønderjylland er et af landets store st. Museet er skabt i 2006 som en fusion af en række statsanerkendte museer og dækker kommunerne Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa. Museets arkæologiske ansvarsområder omfatter desuden Kolding Kommune. Museum Sønderjylland har ca. 150 medarbejdere og driver en række kendte museer og udstillingssteder i det sønderjyske område. Museets er midt i en forandringsproces, der skal skabe ét samlet Museum Sønderjylland og modernisere og udbygge museets udstillinger og udstillingssteder til attraktive og vigtige besøgsmål for borgere og turister samt være kendt som en kulturinstitution af høj kvalitet i alt, hvad vi gør.