fbpx
Museum Sønderjylland søger weekend- og ferieafløser for cafémedarbejder

Museum Sønderjylland søger weekend- og ferieafløser for cafémedarbejder

Museum Sønderjylland søger en weekend- og ferieafløser for cafémedarbejder

Ved Museum Sønderjylland er en stilling som weekend- og ferieafløser for cafémedarbejder ledig til besættelse pr. 1. marts 2020 eller snarest derefter, med tjeneste fortrinsvis ved museerne i Tønder. Arbejdstiden er gennemsnitlig 7,5 timer pr. uge fordelt på hver anden weekend. Samt afløser ved ferie og sygdom i museets butik/reception.

Stillingsindhold

  • Kundebetjening
  • Fremstilling og anretning af mad
  • Servering af mad og drikkevarer
  • Borddækning, afrydning og opvask

Vi forventer af dig, at du

  • er ansvarlig, venlig og imødekommende
  • er proper og har et hygiejnebevis
  • er fleksibel og serviceminded
  • kan lide at lave mad
  • har kendskab til tysk og engelsk
  • sætter pris på at arbejde selvstændigt og have flere bolde i luften, da man i weekenden arbejder alene i cafeen.

Arbejdstiden vil være fast hver anden weekend i tidsrummet kl. 10.00 – 17.30 samt enkelte helligdage og afløsning i forbindelse med ferie og sygdom samt medvirken ved særlige arrangementer.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til enhedsleder Rikke Tingleff på 65370785 fra 9.00-12.00. eller på mail: riti@msj.dk

Send din ansøgning med relevante bilag til LIJE@MSJ.DK senest torsdag den 20. februar 2020. Ansøgning og relevante bilag skal vedhæftes i pdf-format som én samlet fil.

Mærk ansøgning ”Cafe i Tønder weekend”.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 9.

Museum Sønderjylland er et af landets store statsanerkendte museer med ca. 150 ansatte. Museet dækker de fire sønderjyske kommuner Haderslev, Aabenraa, Tønder og Sønderborg og varetager det arkæologiske arbejde i Kolding Kommune. Museum Sønderjylland driver en række kendte og ikoniske udstillingssteder og har ca. 150.000 gæster om året. Museets ansvarsområde er vidtfavnende og dækker naturhistorie, kunst, kulturhistorie og arkæologi i det sønderjyske område, men Museum Sønderjylland har desuden stærke relationer og samarbejder over grænsen. Museum Sønderjylland arbejder i disse år med at modernisere virksomheden og med at styrke museets aktiviteter og besøgssteder for at sikre Sønderjylland et nutidigt, relevant og attraktivt museum på højt niveau. På msj.dk kan du læse mere om museets strategi.