fbpx

Anders And kommer til Sønderborg

I Anders And & Co. nr. 41, som udkommer den 10. oktober, drager Anders And og ungerne til Sønderjylland. Anders And er blevet ansat som assistent på tv-programmet Det store kagemaraton der har Mette Blomsterand som vært. Rammen for udsendelsen er Sønderborg Slot, og opgaven er at frembringe de ikke mindre end 21 forskellige slags kager, som udgør det store sønderjyske kaffebord. I anledning af udgivelsen afholder Sønderborg Slot den 14. oktober et særligt Anders And event, hvor du får den unikke mulighed for at deltage i tegneworkshop med Danmarks eneste Disney tegner, Flemming Andersen.

Vi glæder os til at byde alle, store som små Anders And fans, velkommen til en fantastisk dag!

Se hele dagens program her.

 

Unik tegneoplevelse med Disneytegner Flemming Andersen

Som noget helt særligt opfordres alle tegneglade andefans til at drage til Sønderborg Slot den 14. oktober. Her kan man nemlig opleve en lærerig tegnedag i selskab med Flemming Andersen, Danmarks eneste Disney tegner. Han vil lære fra sig og demonstrere sit talent for at tegne Andebys højtelskede figurer.  Alle andeglade små og store tegnere er velkomne! Så skynd dig at sikre en billet - der er begrænsede pladser.

Læs mere og køb billet her

 

Bag din egen Anders And kage

Alle kagelystne Anders And fans inviteres til at medbringe deres udgave af en Anders And kage og få den bedømt på Sønderbort Slot d. 14. oktober, kl. 13. Her vil et dommerpanel vurdere både dens smag og fortolkningen af Anders And temaet.

Så find kageformene frem og tag dit bud på en vinderkage med til Sønderborg Slot.

Klar, parat, bag!

Læs mere

 

Spis dig mæt i Sønderjysk Kaffebord

Kom forbi Sønderborg Slot d. 14. oktober og smag de lækre kager fra det Sønderjyske Kaffebord. Der dækkes op i slotskøkkenet fra kl. 12.30-15.30. Billetter kan købes på forhånd eller på dagen i billetsalget. Der er dog begrænsede antal pladser så vi anbefaler at du køber billet på forhånd.

Prisen er inklusiv entré til Sønderborg Slot.

Køb billet